Kategoriarkiv för Naiset Savonlinna

Aisuri seksi kokemuksia

aisuri seksi kokemuksia

Cuckold (Aisuri) tarkoittaa kiihottumista siitä, kun näkee kumppaninsa harrastamassa seksiä jonkun toisen kanssa. Se on vaiettu fantasia, sillä omistushaluisessa parisuhdekulttuurissamme mies on heikko, jos antaa vaimonsa juoksennella vieraissa miten sattuu. Suomenkielinen termi cuckoldille voisi olla aisankannattaja. Onko kellään kokemusta vieraasta miehestä sängyssä oman miehen vain katsellessa tai ollessa alistettuna vieressä? Tai vaihtoehtoisesti naisella sallittu ulkopuolinen seksisuhde, josta kerrotaan sitten yksityiskohtaisesti miehelle kotona?. Moi kuinka moni rouva oikeasti nauttii aisurimiehensä alistumisesta ja siitä että tämä aisuri mahdollistaa naiselle lukuisia kokemuksia vieraiden miesten parissa ?.

Aisuri seksi kokemuksia - Uddevalla Vuxen

Virgin bride or bust Muuten joutuisi muuttamaan takaisin äitin mekkoon. Lääkeopas Noudata lääkkeiden annosteluohjeita - Liika lääke on liikaa maksalle. Vaimolleni oli tärkeää myös, että mies oli kokenut. Tällainen perus duunari, miehekäs mies ei poju. Toinen kerta on sitten pitemmällä kaavalla ja mies tekee hommat niinettä vaimoni saa orgasmin tai useampiakin. Palstalla on havaittavissa että markkina-arvoteoria on monille teoreetikolle jo huomattavasti isompi teema kuin muu sinkkukeskustelu.

Aisuri seksi kokemuksia - Landskrona

On antanut kummasti potkua meidän omaan seksielämään. Yleisesti miehet haluavat miellyttää naisia sen verran, että ovat valmiit tinkimään omista haluistaan naisen eduksi. Suvaitsevaisuuden nimissä miksei naispareissakin voi olla aisureita. Mies joko katselee salaa toimitusta tai vaimo kertoo ykstyiskohtaisesti, mitä on tapahtunut.

Videos

Storytime: PARAS SEKSIKOKEMUS!

02. oktober 2012 av aisuri seksi kokemuksia
Kategorier: Naiset Savonlinna | 0 kommentarer

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är märkta med *


← Äldre inlägg